[Foto&Video] Nu au oprit la semnalul polițiștilor dar după urmărire și utilizarea armei au fost prinși.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care are anulat dreptul de a conduce.

Acesta a fost depistat în trafic și nu a oprit la semnalele polițiștilor, impunându-se urmărirea acestuia și executarea unor focuri de armă pentru a se opri.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier – aflându-se pe raza comunei Mihai Viteazu, pe strada Morii, au observat un autoturism de culoare închisă care a evitat echipajul de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. După aproximativ 3 – 4 km, șoferul autoturismului a intrat pe un drum agricol situat în extravilanul satului Mihai Viteazu, moment în care un agent de poliție a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât autoturismul nu s-a oprit, a mai fost executat un foc de armă în direcția pneurilor autoturismului urmărit, reușindu-se oprirea acestuia. În urma uzului de armă, nicio persoană nu a fost rănită.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihai Viteazu. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule.

În continuare se efectuează cerecetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Tot în acest weekend ce a trecut, un alt bărbat a fost urmărit și prins de polițiști după ce l-au urmărit și au folosit arma din dotare. 

SOPORULUI 2 (1)La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale, fapte prevăzute de Codul penal.

În fapt, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un șofer conduce haotic pe străzile de pe raza cartierului Bună Ziua, din Cluj-Napoca.

Echipajele de poliție aflate pe teren au fost alertate cu privire la sesizarea primită, iar autovehiculul a fost interceptat pe strada Sfântul Ion de către patrula de poliție din cadrul Secției 4 Poliție.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani nu a oprit la semnalele agenților, și-a continuat deplasarea și a acroșat două autospeciale de poliție cu care s-a încercat blocarea acestuia în trafic.

Bărbatul și-a continuat deplasarea spre centrul orașului, iar pe traseu a acroșat alte două autoturisme ale unor participanți la trafic.

În contextul urmăririi, s-a făcut uz de armă în plan vertical și înspre autovehiculul urmărit. În urma acestei acțiuni, nicio persoană nu a fost rănită.

SOPORULUI 1 (1)Pe strada Soporului, autoturismul condus de bărbat a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul de pe marginea drumului. Polițiștii l-au extras pe bărbat din mașină și l-au imobilizat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice la unitatea medicală pentru a se stabili alcoolemia în sânge sau prezența altor substanțe interzise în organism.

Totodată, s-a stabilit că acesta nu avea permis de conducere. Întrucât s-a stabilit că bărbatul a încălcat interdicția de a conduce autovehicule, interdicție stabilită printr-o pedeapsă complementară anterioară, polițiștii s-au sesizat din oficiu și pentru infracțiunea de neexecutare a sancțiunilor penale.

Bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj