[Foto&Video] Hiperparada Animalelor la cea de a opta ediție. Clujenii au fost încântați de prestația animalelor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

hiperparada animalelor 23Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania (www.cainidesalvare.ro, impreuna cu Hipermarket Cora, au organizat astazi cea de-a VIII-a editie a evenimentului Hiperparada Animalelor! 

Peste 100 de câini din cele mai diverse rase i-au incantat pe spectatori cu talentele lor. Publicul a putut urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, discdogging, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

La fata loculului au fost aplasate standuri unde cei prezenti au putut pune direct întrebări angajatilor conductor de echipaje canine de la Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj, angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, voluntarilor Asociaţiei pentru Câini de Salvare Transilvania, ai Asociaţiei Samaritenilor Orastieni si ai Asociatiei Arca lui Noe. Copiii s-au bucurat să vadă animalele și să se joace cu ele, în timp ce părinții îi fotografiau.

Bruno Icobet, câştigătorul ultimei ediţii a show-ului Romanii au talent, i-a încantat cu demonstraţii extraordinare de discdogging, sportul pe care doreşte sa îl promoveze alături de căţeii săi. Reprezentanţii şcolilor de dresaj clujene Dogmaster, Nostress si PetJoy din Cluj au facut demonstraţii de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi au dat sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociaţia Chinologica Napoca a Judeţului Cluj a fost şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care au încântat vizitatorii cu extraordinare parade ale raselor, aceştia având ocazia de a afla, direct de la crescători, care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

hiperparada animalelor hiperparada animalelor 22

hiperparada animalelor 21 hiperparada animalelor 20

hiperparada animalelor 19 hiperparada animalelor 16

hiperparada animalelor 17 hiperparada animalelor 15

hiperparada animalelor 18 hiperparada animalelor 14

hiperparada animalelor 13 hiperparada animalelor 12

hiperparada animalelor 11 hiperparada animalelor 7

hiperparada animalelor 10 hiperparada animalelor 9

hiperparada animalelor 6 hiperparada animalelor 8

hiperparada animalelor 5 hiperparada animalelor 3

hiperparada animalelor 2 hiperparada animalelor 1

hiperparada animalelor 4

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj