[Foto&Video] Clujenii, solidari cu familia Bodnariu din Norvegia.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copilCâteva mii de persoane s-au adunat astăzi în Piaţa Unirii pentru a fi solidari cu familia Bodnariu din Norvegia. Manifestanţii au cântat melodii religioase şi s-au rugat.

Câteva mii de clujeni au fost prezenţi astăzi în Piaţa Unirii pentru a susţine familia Budnariu din Norvegia, a căror cinci copii au fost confiscați abuziv de către autorități. Clujenii s-au arătat indignaţi de ce s-a petrecut în Norvegia şi au venit înărcaţi cu pancarte pe care au scris diferite mesaje prin care cereau ca statul norvegian să dea copiii familiei Bodariu înapoi părinţilor.

Pentru ca mesajul lor să fie cât mai convingător, cei mai mulţi dintre ei au venit cu copiii şi foarte mulţi dintre micuţi erau cu pancartele în mâini.

”Ne unim ca și creștini ca să arătăm opiniei publice că suntem și rămânem alături de Familia Biblică, creată de Dumnezeu și de principiile pe care Dumnezeu le-a așezat pentru familie în Sfânta Scriptură. Este adevărat că trăim vremuri interesante, în care mintea omului încearcă să schimbe Legea lui Dumnezeu, dar noi considerăm că este o mare greșeală. Trebuie să ne unim alături de familia Bodnariu care trece prin această criză deoarece credem că Dumnezeu ne învață ca pe copiii pe care familia îi primește din partea Lui să fie crescuți cu dragoste, să îi învețe ascultarea de Dumnezeu și tot familia să se ocupe de educația lor morală și spirituală. Faptul că încă în Norvegia acești copii sunt separați de familia lor biologică, considerăm că este o mare eroare și vrem să atragem atenția acestei organizații care le-au luat copiii că au făcut o greșeală și trebuie să cedeze înapoi copiii familiei. Este o vreme în care suntem invadați de tot felul de principii și învățături care n-au nimic de-a face cu Scriptura și noi, creștinii, trebuie să apărăm aceste valori biblice. Unirea noastră în acest protest este o demonstrație că apărăm valorile Bibliei”, a afirmat pastorul Vasile Tămaș, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Cluj, co-organizator al acțiunii.

bodnariu 11 bodnariu 10 bodnariu 9 bodnariu 8

”Lucrurile sunt destul de simple, în sensul că prin ceea ce s-a întâmplat acolo, adică reprimirea mezinului, ceea ce reprezintă un progres, cei de la Barnevernet au realizat totuși că nu au făcut cel mai bun lucru prin faptul că le-au luat copiii. De aceea intenția noastră este să ieșim în stradă, militând și pentru revenirea celorlalți copilași, acasă. Noi credem în faptul că familia este cea care trebuie să-și crească copiii și copiii trebuie să crească în familie”, declară pastorul Vasile Bojor, vicepreședintele Comunității Penticostale din Regiunea Cluj.

bodnariu 7 bodnariu 6 bodnariu 5 bodnariu 4 bodnariu 3 bodnariu 2 bodnariu 1 bodnariu

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj