[Foto] RAADPP Cluj urmărește execuția lucrărilor la proiectul de la Răchițele- Prislop-Ic Ponor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ic ponor 9Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Cluj, entitate subordonată Consiliului Județean Cluj, prin unitatea de implementare a proiectului (UIP), urmărește execuția lucrărilor la proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”.

În aceste zile, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL realizează lucrări de reprofilare a drumului cu material pietros pe mai multe tronsoane de drum. De asemenea, pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA s-a turnat primul strat de covor asfaltic, pe un sens de circulație, pe o lungime de peste un kilometru.

Lucrările continuă în ritm susținut pentru a profita de condițiile meteorologice favorabile.

ic ponor 14 ic ponor 12

ic ponor 13 ic ponor 11

ic ponor 8 ic ponor 5

ic ponor 10 ic ponor 6

ic ponor 4 ic ponor 7

ic ponor 3 ic ponor

ic ponor 2 ic ponor 1

rachitele ic ponor 9

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj