A fost asfaltat drumul judeţean 108N (Aghireş – Sălaj).

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drumul judeţean 108N 1Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu judeţul Sălaj.

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 108N (DJ 108C) Aghireş – limită cu judeţul Sălaj au fost finalizate lucrările de asfaltare în două straturi executate în cadrul unor complexe lucrări de reabilitare și modernizare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: Importanța acestor lucrări e dată de faptul că drumul județean 108N asigură o legătură directă și extrem de facilă între judeţele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii regiuni”.

drumul judeţean 108NLucrările de modernizare au vizat un sector în lungime de 2,8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+800, și au presupus intervenţia pe toată lungimea acestuia, începând de la fundaţia drumului și până la așternerea celor două covoare asfaltice, respectiv binder și stratul de uzură.

Anterior, au fost executate lucrări constând în realizarea de şanţuri, șanțuri betonate, rigole şi podeţe, racordări cu drumurile laterale, acostamente și accese la proprietăţi.

Pentru completa finalizare a investiției urmează să se mai execute lucrări constând în șanțuri, acostamente, drenuri, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj