Forumul Școlilor Profesionale ajunge la cea de a doua­ ediție

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

BannerInternational Committee prin Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC), în parteneriat cu Asociația Transylvania Today, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj­Napoca și al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, organizează, sub egida Casei Regale a României, evenimentul Forumul Şcolilor Profesionale­ediția a II­a, un spațiu de întâlnire și schimburi de informații între firme, școli profesionale, elevi și părinți.

Evenimentul Forumul Şcolilor Profesionale­ediția a II­a se va desfășura în data de 11 mai 2016​, la Sala Polivalentă din Cluj­Napoca​, în intervalul orar 11­14 și va presupune prezentarea ofertelor școlilor profesionale, în funcție de un orar prestabilit, precum și o parte consacrată dezbaterilor sub forma unor mese rotunde. Din programul evenimentului amintim: deschiderea Forumului și a Conferinței de către reprezentanți ai Primăriei Municipiului Cluj­Napoca, ai Prefecturii Cluj­Napoca, ai Inspectoratului Școlar Județean Cluj; organizarea unui panel intitulat “Creșterea atractivității față de învățământul profesional”; B2B între firmele și unitățile de învățământ prezente, precum și vizitarea stand­urilor de către elevii de gimnaziu.

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj, alături de toți partenerii săi cooptați în acest demers, își dorește ca, prin organizarea evenimentului Forumul Şcolilor Profesionale­ediția a II­a, să mediatizeze învățământul profesional și tehnic în rândul publicului larg, să faciliteze crearea unui spațiu de întâlnire între unitățile care școlarizează învățământ profesional și tehnic, firme, elevi din învățământul gimnazial și părinți, precum și crearea unei rețele de unități care școlarizează învățământ profesional și tehnic prin care să se permită schimbul de experiență, de idei, de parteneriate.

Organizatori :

C.FAC (Clubul Francofon de Afaceri din Cluj) este rețeaua economică francofonă din Cluj. Cu peste șaizeci de membri,Clubul contribuie la dezvoltarea economică și la promovarea francofoniei în regiune. Astfel, la nivel regional, C.FAC face parte din structura intitulată International Committee, structură care reunește cluburile de afaceri din Cluj iar la nivel național, Clubul face parte din rețeaua franceză de instituții, activând pentru susținerea valorilor comune alături de CCIFER, Ambasada Franței, BusinessFrance şi mulți alții.

International Committee​este structura care reunește comunitățile de afaceri din Cluj

Asociația Transylvania Today este o organizație neguvernamentală care a fost înființată cu scopul promovării și apărării libertății presei, a libertății de exprimare și a libertății de conștiință. De asemenea, este editorul revistei de business Transylvania Today, care promovează oportunitățile de afaceri existente în Transilvania, în rândul potențialilor investitori români și străini.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj