FLOREȘTI:PATRU BĂRBAŢI REŢINUŢI 24 DE ORE PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaPoliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbaţi, din Floreşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal.

În fapt, la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, cei în cauză, bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, ar fi agresat alţi doi bărbaţi, de 28 şi 47 de ani, din Floreşti, pe fondul unor neînţelegeri.

Una dintre victime prezenta leziuni la nivelul feţei, iar cealaltă la nivelul capului şi toracelui.

Agresiunile s-ar fi produs pe strada Simion Bărnuţiu şi în curtea unui imobil de pe strada Barbu Lăutaru, din Floreşti. Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratului.

Persoanele implicate în scandal au fost conduse la sediul unităţii, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru dintre acestea.

În continuare, cei în cauză vor fi prezentaţi parchetului pentru dispunerea altor măsuri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de codul penal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj