Florești: [Video] O scurtă ploaie puternică a inundat strada Florilor.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

apa florilorMai multe imagini cu inundația ce s-a produs pe strada Florilor după o scurtă ploaie din această după -masă au fost trimise redacției Cluj24h.ro.

Imaginile sunt cât se poate de clare. În această după – masă la Florești  a început să plouă, dar preț de câteva minute bune a plouat mai puternic. Locuitori de pe strada Florilor ne-au trimis imaginile și filmarea din care putem vedea că apa a trecut repede de glezne.

„Asa arată pe Florilor 258, blocuri facute de domnu Cibu Emil. A fost și mai mare apa, trecea de glezne.”, a spus persoana care ne-a trimis imaginele.

Această situație este des întâlnită la Florești și nu doar pe strada Florilor, Cazul de față fiind un exemplu petrecut în urmă cu puțin timp. De altfel la fiecare ploaie, floreștenii se confruntă cu inundații și canalizări care nu fac față.

apa florilor 1 apa florilor 2 apa florilor

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj