Floreşti: Şi-au făcut canalizarea pe terenul statului fără acord. Statul le cere să aducă terenul la forma iniţială

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

poligon 5Pe terenul fostului poligon din comuna Floreşti încă se petrec lucruri care au nevoie de acordul celor de la unităţile militare. Cu toate acestea însă, în urmă cu mai bine de o săptămână, cineva şi-a permis să efectueze lucrări de canalizare pe terenul care deocamdată nu se află în administrarea Primăriei Floreşti.

Mai exact, prin 23 iunie 2015, locuitorii din zonă au surprins nişte muncitori ce efectuau lucrări de canalizare pe terenul statului. Ca de fiecare dată, constructorii caută să rezolve cât mai uşor problema canalizării, astfel că după ce au fost finalizate câteva construcţii în imediata apropiere, s-a dorit racordarea la pompele de canalizare montate pe terenul statului încă din mandatul fostului primar.

Prin urmare am solicitat reprezentanţilor armatei să ne spună dacă aceste lucrări au fost permise, mai ales că primăria încă nu a preluat în administrare terenul respectiv. Surpriză mare să aflăm că cineva şi-a permis să realizeze aceste lucrări dar fără acordul reprezentanţilor MApN din teritoriu.

solicitare mapn  raspuns mapn

La solicitarea dumneavoastră, vă comunicăm următoarele: Terenul (poligon Floreşti Sud) situat pe amplasamentul U.M. 01463 Floreşti este în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale. Lucrările despre care faceţi dumneavoastră referire nu s-au făcut cu acceptul unităţii militare, fapt care a condus la trimiterea unor notificări ale unităţii militare către Primăria localităţii Floreşti, Cluj şi Poliţiei Locale Floreşti, Cluj privind sistarea de urgenţă a lucrărilor şi readucerea la starea iniţială a amplasamentului.

Bine, bine, numai că lucrările au fost finalizate căci au fost făcute foarte repede. Ar fi curios sa vedem cum se vor apuca acum să dezgroape conductele.

poligon 4 poligon 7 poligon 3

poligon 2 poligon 1 poligon

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj