Floreşti: S-a găsit o nouă utilitate pentru Valea Sânaslău. E foarte bună pentru a parca în ea

masina in parau 1Dacă floreştenii se întrebau care este utilitatea pârâului ce traversează strada Eroilor au găsit un răspuns în această dimineaţă când o maşină a fost găsită în Valea Sânaslău. Imaginile au fost postate pe un site de socializare.

Floreştenii s-au obişnuit ca această vale să fie pe post de rampă de gunoi, căci este plină de gunoaie, iar administraţiei publice nici că-i pasă, fie că vorbim de aplicarea unor amenzi pentru cei care aruncă gunoiul in acest pârâu, fie că vorbim de curăţarea lui. De altfel cu excepţia iernii când îngheaţă, acesta este un adevărat focar de infecţie, o adevărată gazdă a şobolanilor.

În această dimineaţă au fost postate pe un site de socializare câteva fotografii cu un Logan de culoare roşie „parcat” în pantă, direct în rârâu. Deocamdată nu ştim cum a ajuns acea maşină acolo, dar este de apreciat că nu a parcat pe trotuar, nu de alta dar este atât de îngust încât cu greu coboară un om în scaunul cu rotile din autobuz în aşa fel încât să nu cadă la rândul său în Valea Sânaslău.

La momentul efectuării fotografiilor nu se afla niciun echipaj de poliţie la faţa locului decât câţiva curioşi.

masina in parau

UPDATE: A sosit primul echipaj de poliţie pentru efectuarea cercetărilor.

MASINA IN PARAU 3

UPDATE: La faţa locului au sosit ajutoare, maşina a fost scoasă din pârâu. Mai multe persoane aflate la faţa locului, spun că şoferul nu a putut explica poliţiştilor din ce parte venea sau cum a ajuns cu maşina în Valea Sânaslău.

 

masina in parau 4

 

Sursă Foto: www.facebook.com

 

 

Articole Noi