Florești: Reținută de polițiști după ce a fost condamnată pentru constituirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva  Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind o femeie de 25 de ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

La data de 7 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul Urmăriri, au identificat şi reţinut o persoană pe numele căreia exista emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În speţă este vorba despre o femeie de 25 de ani din comuna clujeană Floreşti, pe care Tribunalul Cluj a condamnat-o la o pedesapsă cu închisoarea pe o perioadă de doi ani, pentru comiterea infracţiunii de „constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în formă continuată.”

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj