Floreşti: Primarul e deranjat de cei ce staţionează în curtea Primăriei. În afara ei, se poate după bunul plac

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parcare primaria floresti 1Primarul comunei Floreşti pare să fie foarte deranjat de şoferii care staţionează în curtea Primăriei, dar nu pare să îl derajeze foarte tare cei care ocupă trotuarele de prin comună. 

Desigur, putem discuta mult şi bine pe subiectul acesta, dar zilele trecute, primarul din Floreşti anunţa printre altele, pe pagina personală de Facebook că va împărţi amenzi celor care vor staţiona în curtea primăriei.

„De asemenea, am rugămintea de a se respecta semnele de circulaţie, Oprirea Interzisă, din curtea primăriei. Poliţia locală va trece la amenzi. INCLUSIV LA ANGAJAŢII PRIMĂRIEI ŞI/SAU PRIMAR”, a scris primarul pe Facebook.

amenzi 1Bun, perfect de acord. Angajaţii şi primarul îşi lasă maşinile la subsolul clădirii în parcare. Foarte bine, dar cel care vine la primărie unde să îşi parcheze maşina dacă amărâtele alea de locuri de parcare sunt deseori ocupate, chiar şi cele de la intrarea dinspre Avram Iancu din afara curţii instituţiei? Şi dacă la Primărie este coadă, să vină cetăţenii de acasă pe jos ca să nu stea în curtea primarului? Nu de alta, dar dacă este să nu aibă voie să staţioneze acolo deloc, atunci ar trebui să ştie domnul primar că nu este o curte privată, până şi acele frumoase panseluţe din curte sunt din banii cetăţenilor achiziţionate.

Ce este însă stupid, este faptul că nu pare deloc deranjat că pe Ioan Rus (n.red. stradă în imediata apropiere a instituţiei) sunt parcate maşinile într-o veselie direct pe trotuar. Situaţia este la fel pe foarte multe străzi în comună şi nu vorbim de cele private.

masini pe trotuar 1 masini pe trotuar masini parcate 2

Culmea, acolo nu împarte nimeni amenzi. Adică, nu doar că abia sunt câteva trotuare prin comună dar şi alea puţine, sunt pline de maşini parcate, care nu deranjează decât pietonii ce o iau frumos pe carosabil, dar când ai şi un cărucior cu un copil în el este în regulă?

Aici putem discuta din nou, mult… începând de la faptul că Primăria comunei Floreşti nu a creat nicio condiţie în acest sens pentru floreşteni, dar mai mult a recepţionat o mulţime de construcţii care erau prevăzute cu locuri de parcare, dar care nu le au în teren sau le au dar în număr mult mai mic.

Rămâne o enigmă, dar totuşi, şoferii unde să îşi lase maşinile?

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj