Floreşti: Primarul a anunţat că se reia circulaţia pe ambele sensuri de pe strada Poligonului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
comuna floresti
Foto: Cluj24h.ro

Primarul comunei Floreşti este invitat, astăzi la emisiunea „Clujul în direct” la Napoca FM, acesta a făcut un anunţ foarte important. Pe strada Poligonului traficul se va redeschide circulaţiei pe ambele sensuri.

Primarul comunei Floreşti a dezvăluit în cadrul emisiunii că cei care locuiesc pe străzile Tăuţului, Abatorului,  Sub Cetate, respectiv întreaga zonă vor putea folosi strada Poligonului dinspre poligon, spre DN1,  cât de curând şi că va anunţa şi pe pagina personală de pe facebook, de când va fi posibilă circulaţia pe ambele sensuri, pe strada Poligonului.

Practic, această stradă a fost circulată cu sens unic pentru a ajuta Compania de Transport Public Cluj-Napoca astfel că locuitorii din zonă şi-au ales alte rute pentru a ieşi în Dn1. După mai multe reclamaţii inclusiv în mediul online, se pare că acest lucru se va schimba.

2 COMENTARII

  1. Acel individ, „primar”, a reusit sa scoata din minti pe toata lumea cu ideile lui pe masura creierului sau lipsa. A demonstrat inca o data de ce e important sa iti pese ce fel de oameni votezi, cel putin local. Atata timp cat oamenii de rand nu o sa fie responsabili, atata timp cat nu realizeaza cat e de important cine e la primarie, asemenea diletanti o sa le faca viata grea zi de zi. In nicio tara civilizata un asemenea individ nu ar fi ajuns primar. In Floresti s-a putut pentru ca votantii isi bat joc de dreptul lor fundamental pentru a avea apoi motive sa se planga si sa se lamenteze.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj