Florești: Polițiștii în acțiune pe Eroilor, Cetății și DN1. 24 de sancțiuni într-o noapte pentru viteză și alte nereguli.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

actiune FLORESTILa data de 26/27 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au acţionat pe DN1 E60 şi pe străzile Eroilor şi Cetăţii, din Floreşti, pentru prevenirea traversărilor neregulamentare, conducerii sub influenţa bauturilor alcoolice şi a depăşirii vitezei legale. 

Pentru depistarea şoferilor care depăşeşc limita de viteză, poliţiştii au utilizat aparatul de măsurare a vitezei TRUCAM.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 30 de autovehicule şi au fost legitimate 45 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.500 de lei. Pentru depăşirea limitei de viteză, s-au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii vor continua acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj