Floreşti: Poliţia locală a somat consilierii locali pe bandă rulantă pentru că şi-au parcat maşinile în curtea Primăriei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

somatii parcareMai mulţi consilieri locali prezenţi la şedinţa de Consiliul Local de astăzi, de la Floreşti s-au trezit la finalul şedinţei că sunt pasibili de amenzi dacă mai parchează în curtea primăriei pe spaţii neamenajate în acest sens. 

După cum anunţase primarul pe pagina personală de facebook, Primăria va sancţiona şoferii care staţionează în curtea Primăriei în alte locuri decât parcările amenajate. Se pare că această informaţie nu a ajuns şi la urechile consilierilor locali pentru că mai mulţi dintre ei au avut o surpriză la finalul şedinţei.

Unul dintre consilier a observat de pe geamul holului, de la etaj că toate maşinile parcate în faţa clădirii, mai exact în faţa intrării în clădire aveau bilete în parbriz. Întors în sală, a spus „domnule primar toţi consilierii am fost amendaţi”.

politia locala florestiEi bine, nu toţi cei care au parcat fără să respecte aceste condiţii au fost somaţi, nici maşina poliţiei locale nu părea să fie parcată aşa cum se cuvine.

Primarul i-a explicat despre ce este vorba însă, nu ştim noi despre ce comunicat în presă a votbit pentru că redacţia noastră nu a primit un comunicat de presă în acest sens. Anunţul a fost făcut, din câte ştim doar pe pagina de facebook motiv pentru care, probabil că nu au ştiu nici consilierii de această modificare.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj