Florești: Locuitorii din zona ansamblurilor Sun City și Emerald Garden, în continuare nemulțumiți de strarea drumului. Primăria continuă să nu facă nimic

evomag.ro%20

sun city 1Chiar dacă acest subiect a mai fost discutat intens, se pare că administrația publică de la Florești rămâne în continuare pasivă în ce privește drumul de la ansamblurile de locuințe Sun City și Emerald Garden. Locuitorii din zonă se plâng în continuare de starea drumului care nu doar că este într-o stare deplorabilă dar este impracticabil atunci când plouă. 
Pe adresa redacției, au fost transmise fotografii cu acest drum în urma ploilor din aceste zile, iar locuitorii sunt revoltați pentru faptul că, spunei ei, deși primăria a preluat drumul în administrare, nu îl reabilitează.

Vă trimit atașat poze cu starea drumului din Florești din weekendul care a trecut și care servește drept intrare pentru un număr de 15 blocuri aparținând ansamblurilor Emerald Gardens și Sun City.  Primăria Florești după ce timp de 2-3 ani a tot informat în mod eronat locatarii că drumul nu îi aparține a recunoscut în data de 22.03.2016 ca drumul respectiv face parte din domeniul public al comunei Floresti ca urmare a Hotarârii Consiliului Local al Comunei Florești, Județul Cluj nr 127 din 17.10.2013 prin care s-a acceptat preluarea terenului sus menționat cu titlu gratuit în domeniul public al comunei Florești ca urmare a declarației de renunțare la dreptul de proprietate autentificată cu nr. 3947 din data de 07.10.2013 și inregistrata la Primăria Florești cu nr. 21167 din data de 08.10.2013, declarație prin care proprietarul Redrock SRL prin Stan Ovidiu renunță la dreptul de proprietate a terenului respectiv. În nenumarate situații primarul din Florești a declarat prin diverse mijloace de comunicare că modernizarea și asfaltarea drumului sus menționat cu destinație de drum se va face imediat după ce locatarii (din imobilele care folosesc  terenul menționat cu destinatia de drum) vor lămuri situatia juridică a terenului iar in altele că situația juridică nu este clară și ca atare primăria nu poate lua măsuri în privința modernizării lui și toate acestea deși situația juridică a terenului era clară din toamna anului 2013 de când datează și HCL-ul menționat mai sus. La aproape 3 ani de la preluarea drumului de către primărie vedeți și dvs că este aproape imposibil să ieșim din ansamblu cu mașina sau pe jos pe străzile principale din Florești, ne-a spus Florin M, locuitorul care ne-a transmis și pozele.

Ei bine, un lucru este într-adevăr cert: drumul este impracticabil și mai ales când plouă. Legat de situația juridică a terenului despre care domnul primar declara în repetate rânduri că nu a fost preluat în administrare de Primărie numai o parte din el, un alt site de știri din Florești a realizat o investigație pentru a lămuri situația. Astfel, documente și detalii se găsesc AICI.
sun city sun city 2