Floreşti: Locuitorii de pe Sub Cetate sunt nemulţumiţi de cum le-a fost asfaltată strada

asfaltare sub cetate 5Locuitorii de pe strada Sub Cetate sunt foarte nemulţumiţi de cum le-a fost astfaltată strada. Ba mai mult vor să fie luate măsuri.

„Bataie de joc”, aşa numesc această lucrare cei care locuiesc pe strada Sub Cetate. Şi pe bună dreptate căci se vede asta cu ochiul liber.

Mai multe fotografii au fost postate pe un site de socializare unde comentariile nu au întârziat să apară. Nemulţumirea mai multor persoane este cât se poate de vizibilă.

asfaltare sub cetate 4Mai mult de atât, pe strada respectivă vor circula şi maşini de mare tonaj, asta pentru că în zonă se mai construieşte, iar alţii au şi semnalat deja că asfaltul a cedat.

Primul aspect semnalat a fost faptul că o parte a străzii este de-a dreptul vălurită.

Cred că ar trebui noi toţi de pe Sub Cetate să îi chemăm aici cu televiziuni şi alte autorităţi cu tot. Să ne dea explicaţii şi să facă treaba cum trebuie. Cum să faci o stradă de 5 m lăţime o parte dreapta, o parte oblica?, spune un locuitor.

Un alt lucru cât se poate de vizibil este faptul că pe stradă sunt porţiuni unde există trotuar şi altele în care nu, dar dacă ar fi existat, stâlpii de iluminat public ar fi exact pe mijlocul trotuarului.

O parte e stradă. O parte e o tentativă de trotuar. Stâlpii sunt pe mijloc oricum, că aşa se face la ţară. În lumea proştilor zici că suntem. Nu îmi vine să cred cum suntem trataţi. Oare autorităţile cât îşi mai bat joc de noi?

asfaltare sub cetate 3Ei bine, discuţii cu privire la trotuare au mai fost şi lipsa lor nu face decât să creeze certuri şi neînţelegeri între locuitori. Pe de o parte sunt cei care se arată deranjaţi de faptul că ceilalţi tranzitează pe sub geamurile lor şi pe de altă parte, mămicile cu micuţii care ies la plimbare. Că doar cum ar fi ca cei mici să se joace sau să se plimbe pe carosabil?

Mai mult, sâlpii îndoiţi în urma lucrărilor au rămas tot aşa

Pe partea noastră a apărut deja o groapă, adică s-a lăsat asfaltul. Problema e că au lasat unele părţi neterminate şi au dispărut. Cum ar fi intrarea mea la casă, cică vine alt fel de asfalt acolo. Când vine? Că m-am săturat să tot întreb şi să îmi spună că nu acuma, spune un alt cetăţean.

Toate aceste probleme au fost semnalate de către jurnalistul Cluj24h.ro primarului chiar într-o conferinţă de presă, însă primarul n-a fost capabil să dea un răspuns civilizat şi a recurs la alte manifestări ce nu fac cinste unei persoane publice. Aceste lucrări fac parte din programul de asfaltare a 19 străzi al Primăriei comunei Floreşti, iar lucrările sunt realizate de către SC CRIDOV SRL + SC CUBICON INVEST, care a oferit suma de 18,370 milioane lei + TVA.

asfaltare sub cetate 2 asfaltare sub cetate 1

Citeşte şi: 

Dorel de Floreşti: Asfaltări în valuri, stâlp de iluminat îndoit, canalizări praf şi lucrări lăsate în plop

[Video] Primarul din Floreşti n-a mai rezistat!! A atacat public jurnalistul Cluj24h.ro

4 COMENTARII

  1. V-ati gasit doua femei frustrate , tu si Iulia Ungureanu sa comentati si sa bagati nod in papura la toti, pe Facebook. Ca doar sunteti mai destepte ca toti si voi le stiti pe toate. Ar trebuii in primul rand sa invatati ce inseamna bunul simt si etica profesionala de jurnalist si sa prezentati faptele obiectiv , nu subictiv. Locuiesc pe Sub Cetate si tin sa precizez pentru cei care poate citest acest articol (care nu are mai multa valoare decat orice articol ordinar de pe cancan . ro) ca faptele nu stau chiar asa cum le-ati prezentat. Intr-adevar exista nereguli, dar hai sa fim seriosi, exista alte localitati / orase in judetul Cluj care arata mult mai deplorabil fata de Floresti. Ar trebuii sa fiti mandrii si sa multumiti si felicitati conducerea comunei Floresti(dl. primar) pentru implicare si realizari, sa nu mai fiti atat de carcotase. Nu stiu din ce colt de Dubai v-ati aciuat in Floresti, dar daca nu va place ceva, decat sa tot bagati de vina, mai bine plecati de unde ati venit, ca nu o sa va duca dorul nimeni. Nu vreau sa va jignesc asa cum o faceti voi in mod constant, asa ca ma limitez in a mai comenta atitudinea voastra.

    • Domnule/doamna, tinand cont de faptul ca pe site-ul de socializare unde a fost promovat articolul ati facut un profil fals pentru a lasa acelasi comentariu, nu pot decat sa ma rezum la a va multumi ca ma cititi.Si Va mai multumesc si pentru faptul ca apreciati pagina ziarului si ca urmariti activitatea jurnalistului.

  2. Primarul asta a distrus comuna. Urbanistic este dezastru, apar cladiri peste noapte, dar nimic in folosul comunitatii. Acum a facut vreo 2 parcuri si se bate cu pumnii in piept ca afacut ceva. Intr-un mandat de primar atat a reusit el sa faca, da se asteapta sa il mai voteze cineva. Se muta multa lume in Floresti si nu sunt conditii minime, nu scoala, nu gradinita, trafic dezastruos si biserici cat mai multe. Asta numeste Horia Sulea „dezvoltare”. Sunt convins ca el „s-a dezvoltat” financiar cat cuprinde.

  3. […] Ei bine, SC Cridov SRL a câştigat mai multe licitaţii, printre ultimele se numără şi proiectul de asflatare a 19 străzi din comuna Floreşti. Şi deşi proaspătul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan a atras atenţia în cadrul conferinţei directorului RAADPP asupra reclamaţiilor făcute pentru lucrările celor de la Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, a uitat cu siguranţă să spună şi de nemulţumirile cetăţenilor de la Floreşti cu privire la lucrările realizate de Cridov.  […]

Comentariile sunt închise.

Articole Noi