Floreşti: De toată comedia. Au asfaltat strada şi au închis nişte posibile locuri de parcare cu o bordură prea înaltă.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

parcari sub cetateProblemele din cadrul programului de asfaltare de pe strada Sub Cetate, comuna Floreşti par să nu se sfârşească. După multe discuţii legate de faptul că strada este vălurită, după ce au îndoit câţiva stâlpi de iluminat şi altele, acum muncitorii au ridicat o bordură prea mare şi au blocat nişte posibile locuri de parcare. 

Pe strada Sub Cetate s-a lucrat o bună perioadă de timp. Probleme au fost pe tot parcursul lucrărilor, însă această situaţie dă dovadă clară de incompentenţă, dar nu ştim din partea cui: din partea muncitorilor sau a asociaţiei de proprietari care nu s-a gândit să traseze parările inainte.

Din ce spun locuitorii din zonă, părerile sunt împărţite, unii sunt conştineţi că parcările sunt o necesitate, dar proprietarii s-au trezit prea târziu să le traseze:

„Şi uite aşa se pierde un spaţiu important pentru parcare, ăia de la bloc nu au văzut când s-a lucrat acolo…. Bine că e plină stada de maşini parcate”, spune o persoană.

„Problema e că înainte de asfaltare şi punerea bordurilor acolo nu erau trasate parcări, era pur şi simplu un „trotuar”, după asfaltare au trasat şi delimitat parcări, nu ştiu cine a fost cu ideea, însă nu a gândit deloc”, spune un alt locuitor.

Chiar dacă locuitorii s-au trezit să traseze locurile de parcare, cert este că nu le vor putea folosi şi asta pentru că muncitorii au ridicat o bordură destul de înaltă încât maşinile nu vor putea intra în spaţiile de parcare. De altfel este foarte posibil ca în acel spaţiu să fi fost defapt un spaţiu pentru trotuar pentru că pe acolo nu pare să „treacă” vreun trotuar.

Problema ar putea fi remediată dacă muncitorii se vor întoarce pentru a dărâma acea bordură, altfel acel spaţiu rămâne unul destinat pietonilor.

Ei, lasă că peste 2 luni vin și sparg bordura și peste alte 2 luni o repara. Cu șanț la stradă, evident!, mai spune cineva.

Citeşte şi:

Floreşti: Locuitorii de pe Sub Cetate sunt nemulţumiţi de cum le-a fost asfaltată strada

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj