Floreşti: De râsul curcilor. Au semnat „ca primaru’ ” şi apoi tot pe cetăţeni îi amendează.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
somatii
Sursa foto: www.facebook.com

După ce am scris un articol în care am arătat faptul că cetăţenii nu mai au voie să staţioneze în curtea primăriei, asta deşi toate trotuarele din comună sunt pline de maşini, poliţiştii locali au început să împartă somaţii, dar totuşi unde să parcheze şoferii?

Săptămâna trecută, primarul comunei Floreşti anunţa pe facebook că amendează cetăţenii care staţionează în curtea primăriei. Evident, locurile de parcare puse la dispoziţia cetăţenilor care vin la primărie sunt puţine, căci pe administraţia publică locală nu a interesat-o acest aspect prea tare astfel că pe domeniul public nu există spaţii de parcare administrate de instituţia publică locală, fie ele şi cu plată.

În aceste condiţii, fără să amintim de faptul că în Floreşti trotuarele lipsesc pe unele străzi cu desăvârşire, cele care au fie şi un trotuar îngust, sunt parcate maşini.

Şi după ce am scris că primarul este deranjat de cei ce parchează în curtea instituţiei dar nu şi de cei ce parchează pe trotuare, apar primele măsuri. Şi-a dat seama că totuşi îl deranjează cei care parchează pe trotuare, mai ales pe strada Ioan Rus şi mai ales şi-a mintit că are şi HCL pentru asta.  Totuşi şoferii unde să îşi parcheze maşinile?

Poliţişţii locali au început să împartă somaţii că de parcă şoferii aceia care vin la primărie ar trebui să îşi bage maşinile în buzunar. 

parcare primaria floresti 1 masini pe trotuar

Este de râsul curcilor cum administraţia publică locală îşi spală păcatele pe spatele locuitorilor. Adică n-aţi fost capabili până acum (n.red aproape 10 ani) de când aţi aruncat după constructori cu autorizaţii de construire fără să vă gândiţi că trebuie să îi mai şi verificaţi pe parcursul lucrărilor, sau să faceţi nişte locuri de parcare pe domeniul public.

S-a construit într-o veselie în Floreşti fără să verifice cineva dacă acei constructori:

1. Fac suficiente locuri de parcare pentru clădiri

2. Lasă suficient teren pentru construirea drumurilor şi a trotuarelor, pentru că sunt foarte puţine străzile care au lăţimea drumurilor şi a trotuarelor cât ar fi trebuit.

Evident că nu, cum era să facă administraţia publică locală aşa ceva? Nu e mai simplu să ameninţi cu amenzi şoferii dacă staţionează în curtea pe care tot ei au plătit-o sau pe trotuare?

Dragă administraţie publică locală, soluţia de această dată nu sunt amenzile ci grija la recepţiile lucrărilor care nu prea respectă legea pentru că asta nu este decât o altă consecinţă a ceea ce înseamnă „să semnezi ca primaru’ „. Fără să mai aducem în discuţie că nici nu ai creat vreo condiţie pentru cetăţeni în acest sens.

masini parcate 2 masini pe trotuar 1

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj