Floreşti: Dacă n-ai buletin de comună, nu contezi decât la alegeri şi plata taxelor şi impozitelor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

statie florestiPrimarul comunei Floreşti a fost invitat seara trecută la Stiri de Cluj Live unde printre diversele discuţii, acesta a declarat din nou, că cetăţenii care nu au buletin de Floreşti nu prea au dreptul nici la pretenţii.

Cetăţenii au avut posibilitatea să lase întrebări, făcând abstracţie de criticile primite şi care l-au cam deranjat pe edil nu putem să nu observăm cât de deranjaţi sunt unii dintre cetăţeni pentru atitudinea edilului atunci când îndrăznesc să ceară condiţii mai bune de trai.

„Şi Valea Gârbaului, plină de gropi, aşteaptă alegerile locale, să îl trimită pe Şulea în Gilău!”.

„Răspunsul AROGANT a lui Şulea, pt cei ce îşi doresc o localitate civilizată: „Nici nu mă gândesc la investiţii de genul asta (..). Celor care vin cu pretenţii aiuristice şi bombastice le recomand să-şi găsească un alt loc în care să trăiască.”

Horia Şulea, 22 Octombrie 2014, ziardecluj.ro

Pretenţiile „aiuristice” de care vorbeste Şulea: Pe Valea Gârbăului locuiesc în jur de 1.000 de persoane, în cele mai multe cazuri familii tinere, cu copii, care au nevoie de condiţii decente de trai. Asta înseamnă atât transport în comun, cât şi asistenţă medicală, şcoli şi grădiniţe. Din păcate, asemenea investiţii nici nu sunt luate în considerare de administraţia locală. Singura „facilitate” pe care o au locuitorii din Valea Gârbăului este biserica „Sfantul Ioan Iacob Hozevitul”. În rest, oamenii au noroc cu transportul în comun de la Polus, pentru că niciun autobuz nu leagă Valea Gârbăului de Cluj-Napoca, iar de creşă sau grădiniţă în zonă nici nu se pune problema”.

Acestea sunt două dintre comentariile lăsate de cei care au urmărit emisiunea. Ei bine, Primarul a preferat să discute de cărţile de identitate ale cetăţenilor, căci se pare că dacă locuieşti în Floreşti şi nu ţi-ai scimbat buletinul nu poţi avea nici pretenţii.

„Autobuzele din Polus a cui sunt, sunt private? Legat de investitii, grădiniţe şi şcoli din nefericire, trebuie să stabilesc nişte ierarhii. În 2012 aveam în Floreşti o şcoală şi două grădiniţe. Pe Valea Gârbăului sunt 260 de oameni cu buletin de Floreşti şi 50% sunt de vârsta a treia. În Floreşti locuiesc 35.000 de oameni, dar cu buletin sunt 28000 şi 14.000 sunt sunt locuitori de pe Eroilor, Porii şi Flororilor. Pe Valea Gârbăului sunt cele mai ieftine apartamente”, acesta a fost răspunsul halucinant al primarului.

Nu putem să nu observăm, că primarul nu vorbeşte de vreo posibilitate în acele „pretenţii aiuristice” ale cetăţenilor, nu de alta dar în Floreşti până în acest moment, tot o şcoală există, căci grădiniţele deschise ulterior sunt private. Aşa că nu putem vorbi până la acest moment de o dezvoltare venită din iniţiativa Primăriei Floreşti.

Mai mult, nu vedem de ce condiţiile de trai ale cetăţenilor sunt legate de cărţile lor de identitate. Până la urmă atunci cândau mers la vot pentru alegerile prezidenţiale în comună, nu s-a mai ţinut cont de adresa din buletin. Nu se ţine cont de asta nici când cetăţenii ce sunt proprietari de terenuri sau imobile în Floreşti şi merg să plătească taxe şi impozite locale.

Deci, dragi cetăţeni, cărţile dumneavoastră de identitate sunt bune doar pentru alegeri şi pentru plata impozitelor, căci dacă pe ele nu scrie comuna (sat) Floreşti, nu aveţi dreptul la condiţii mai bune de trai, infrastructură, etc în această comună.

Foto: Arhiva cluj24h.ro

2 COMENTARII

  1. Pai daca nu ai CI de Floresti ce taxe si impozite platesti aici? Deci nu contezi ! Cu alte cuvinte nu existi si nu-ti mai trebuie drumuri si gradinite !

  2. Costele da lipsa mare de neuroni la tine. Pai Iohannis daca are sase case are sase CI? Sunt floresteni care au buletine in alte orase dar care detin un apartament in comuna Floresti. Unde platesc aia impozit? Mare prostie ai putut spune Costele. Din pacate pentru acest primar nu conteaza deloc intreaga comunitate dar el mai declara prin ziare ca aia de acolo nu merita ca n-au buletin de Floresti. Pai problema lui e ca daca n-au buletin de Floresti nu ii pot asigura voturi, un nou mandat, asta e problema lui ca stie foarte bine ca acei oameni nu l-au votat. numai ca cetatenii nu-l vor vota la urmatoarele alegeri deloc, si cu buletine de Floresti, ca nu merita, nu face nimic pentru oameni, de trei ani se tot lauda da concret nu avem nimic.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj