Floreşti: Canalizarea…”parfum de fericire „

canalizare FlorestiLocuitorii din cartierul Cetatea Fetei şi în special cei de pe strada Stejarului au ajuns în culmea disperării din cauza mirosului insuportabil datorat scurgerii canalizării. Oamenii au sesizat Primăria de 2 zile, însă nimeni nu a mişcat un deget până acum. 

Dacă au avut norocul să nu stea aproape de ferma de pui, marele necaz mirositor al floreştenilor, vorba aceea „scapi de dracu’…”. Locuitorii de pe strada Stejarului din cartierul Cetatea Fetei au parte de un „parfum” special în ultimele seri.

” Acum câteva seri a fost un miros de abia am rezistat. Este un focar de infecţie acolo. Nu ştiu cărui fapt se datorează, dar unul dintre canale nu mai are capac şi a dat pe afară. Aşa să vă gândiţi că ceea ce vedeţi în această seară este frumos. Îmi pare rău că nu v-am chemat zilele trecute. Problema asta nu este de ieri. Este de câţiva ani, în special de când au fost construite blocurile acestea noi pentru că această zonă de canalizare a fost construită pentru blocurile ANL, dar acum nu mai face faţă şi noi nu avem cu cine vorbi la Primărie. Am scris o sesizare către municipalitate acum 2 zile, e drept că ieri am văzut că cineva a fost să vadă despre ce e vorba, dar atât, nu au făcut absolut nimic, cum au venit aşa au plecat. Nu e posibil aşa ceva, curge din canalizare de s-a format pârâu şi aproape că ajunge la blocuri”, ne-a declarat domnul Ioan, iniţiatorul sesizării.

Ce este şi mai crunt, este faptul că la nici câţiva zeci de metri se află un loc de joacă pentru copii. Loc în care mulţi părinţi vin cu groază.

parc FlorestiProblema canalizărilor din comuna Floreşti nu este una nouă, însă când ne gândim la cea mai mare comună din ţară ne vine greu să credem că mai există astfel de probleme. Prin urmare adresăm edilului comunei o simplă întrebare: Decât un parking de 600.000 de euro nu mai bine…??

canalizare Floresti 1

sesizare

Articole Noi