(Video) Florești: Bărbat încătușat într-o parcare și condus la secție pentru identificare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

barbat ridicat de politistiÎn preajma orelor 18,00, un tânăr a fost încătușat și ridicat de polițiști într-o parcare din comuna Florești.  Persoana a fost condusă la sediul secției de poliție pentru stabilirea identității. 

La fața locului au fost prezenți mai mulți polițiști, mai exact două echipaje de poliție, cel mai probabil a secției 6 de poliție rurală Florești și un echipaj de jandarmi care au intervenit pentru a-l încătușa pe tânăr într-o parcare a unui ansamblu de locuințe din comuna Florești.

Tânul s-a opus solicitărilor polițițtilor așa că a fost pus la pământ și încătușat după care a fost fost ridicat și introdus în una dintre mașinile de poliție pentru a fi transportat la secție și identificat.

Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvant al IPJ Cluj, este vorba despre o persoană cu probleme psihice care a alarmat vecinii. A fost solicitat sprijinul polițiștilor astfel că aceștia s-au prezentat pentru tidicarea bărbatului.

Este vorba despre o persoană cu probleme psihice. Patrula s-a deplasat la fața locului dar persoana s-a opus. A fost chemat sprijin, bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției Florești și cel mai probabil urmează să fie internat. Este o persoană cunoscută, cineva a sunat la poliție dar la nu la numărul unic de urgențe și patrula s-a prezentat la fața locului, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj