Floreşti: Amenzi usturătoare pentru agenţii economici care nu colectează selectiv deşeurile

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
gunoi floresti
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Reprezentanţii Compartimentului Protecţia Mediului din cadrul Primăriei Comunei Floreşti au demarat o campanie de informare în rândul agenţilor economici privind obligativitatea acestora de a colecta selectiv deşeurile reciclabile pe care le generează în propria activitate.

Astfel, administratorii barurilor şi magazinelor de lângă blocuri nu vor mai putea arunca recipientele de sticlă, PET-urile şi cartonul la gunoi. Fiecare agent economic trebuie să încheie un contract pentru colectarea deşeurilor reciclabile pe care le generează în cadrul activităţii şi să ţină evidenţa cantităţilor colectate pe tot parcursul anului. Agenţii economici care nu colectează selectiv deşeurile reciclabile sunt pasibili de amenzi cuprinse între 1000 şi 40.000 lei, se arată în comunicatul de presă transmis.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj