Floreşti: A furat dintr-un imobil aflat în construcţie. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

florestiPoliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de sustragerea unei centrale termice şi a altor bunuri, dintr-un imobil în construcţie, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 10.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au efectuat o percheziţie, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, la domiciliul unui bărbat, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, bărbatul de 36 de ani, din Luna de Sus, ar fi pătruns într-un imobil în construcţie, din Floreşti, de unde ar fi sustras o centrală termică, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 10.000 de lei.

În urma percheziţiei efectuate, au fost identificate bunuri care ar fi fost folosite sau obţinute din activităţi infracţionale ale bărbatului.

Faţă de bărbat a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj