Florești: A distrus oglinzile retrovizoare a 4 mașini parcate pe strada Florilor. Făptașul a fost prins și internat la o unitate medicală

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 

masini-parcate
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii au identificat un bărbat care ar fi distrus oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate pe raza comunei Florești. Acesta a fost internat la o unitate medicală.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a distrus oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate pe strada Florilor, din Florești.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat, în scara unui imobil din zonă, un bărbat, de 29 de ani, din Florești, bănuit de distrugerea autovehiculelor.

Acesta se manifesta violent, motiv pentru care a fost imobilizat și transportat la Clinica de Psihiatrie, unde a fost internat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Codul penal, fiind constatate avarii la 4 autoturisme.

**În cazul în care observați astfel de fapte, sesizați de îndată poliția pentru a interveni prompt și a dispune măsurile legale care se impun!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj