Cluj24h.ro

vineri, octombrie 22, 2021

Florești: A distrus oglinzile retrovizoare a 4 mașini parcate pe strada Florilor. Făptașul a fost prins și internat la o unitate medicală

 

masini-parcate
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii au identificat un bărbat care ar fi distrus oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate pe raza comunei Florești. Acesta a fost internat la o unitate medicală.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a distrus oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate pe strada Florilor, din Florești.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat, în scara unui imobil din zonă, un bărbat, de 29 de ani, din Florești, bănuit de distrugerea autovehiculelor.

Acesta se manifesta violent, motiv pentru care a fost imobilizat și transportat la Clinica de Psihiatrie, unde a fost internat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Codul penal, fiind constatate avarii la 4 autoturisme.

**În cazul în care observați astfel de fapte, sesizați de îndată poliția pentru a interveni prompt și a dispune măsurile legale care se impun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi