Cluj24h.ro

marți, august 3, 2021
AcasăDin JudețFlorești: 598 de kilograme de ciuperci și afine confiscate.

Florești: 598 de kilograme de ciuperci și afine confiscate.

ciuperci si afineFlorești: la data de 19 august a.c., în intervalul orar 09.30-14.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități de verificare a respectării prevederilor legale privind activitățile de recoltare și comercializare a ciupercilor și a fructelor de pădure.

Totodată, polițiștii au acționat cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite din domeniu silvic, privind tăierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase.

Florești: 598 de kilograme de ciuperci și afine confiscate.

afineÎn urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, fiind totodată dispusă confiscarea a 86 de kilograme de ciuperci și 512 kilograme de afine.

Cele 598 de kilograme de ciuperci și afine, în valoare de circa 6.900 lei au fost predate unei unități comerciale de profil în vederea valorificării.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE