Floreșteancă lovită pe trecerea de pietoni după ce un șofer nu a păstrat distanța și a intrat în mașina oprită la trecere

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia elevi 1
Foto: Arhiva

La data de 9 august a.c., ora 16:15, pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane pe fondul nepăstrării distanței de siguranță de mers.

Conform primelor cercetări, un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului către strada Bună Ziua, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care s-ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui pieton.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre înainte, acroșând astfel pietonul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pietonului, fiind vorba despre o femeie, de 30 de ani, din Florești. Aceasta a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj