Fii voluntar la Scena Verde! Împreună reciclăm PEnTru cultură!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

scena verde voluntariCine suntem și ce facem?

Proiectul „Scena Verde” își propune realizarea unei scene flotante cu suprastructură pavilionară parametrică pe Lacul Gheorgheni (zona Iulius Parc), ce va pluti cu ajutorul unui strat de PET-uri. Ambiția realizării acestui prim teatru în aer liber al Clujului, aparține Societății Culturale Filarmonia și Asociației Studenților Arhitecți având trei etape diferite: Concursul național de arhitectură (încheiat în data de 15 noiembrie), Campania ecologică de  de colectare a recipientelor de tip PET (decembrie 2014 – aprilie 2015) și construcția efectivă a scenei, care va fi inaugurată la începutul lunii mai, în 2015.

Avem nevoie de tine!

Ești o persoană energică, cu spirit de echipă, cu abilităţi de comunicare, pasionată de ecologie și cultură? Atunci vino să realizăm împreună primul teatru în aer liber din Cluj – Scena Verde .

Pentru toată energia și buna-dispoziție vă vom răsplăti cu:

– Contract și diplomă de voluntariat;

– Training-uri de dezvoltare personală;

– Concursuri cu premii;

– Teambuilding-uri cu vin fiert și prăjituri.

Te invităm să completezi formularul de înscriere până la data de 7 decembrie 2014, accesând acest link. Te rugăm să te asiguri că toate datele completate sunt corecte, pentru a putea primi ulterior, în timp util, informaţii legate de interviu.

Facebook: https://www.facebook.com/ScenaVerde

Pentru orice alte întrebări, vă rugăm să ne scrieți la adresa: paula.tripon@gmail.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj