Festivalul LollyBoom – 30 mai-1 iunie în Parcul Central.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis oficial LollyBoomFantasmagia, împreună cu Pikaso Events, cu sprijinul Primăriei Cluj- Napoca,vă invită să faceți parte din povestea LollyBoom în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 30 mai -1 iunie.

Împreună vom participa la sărbătoarea copiilor, unde le vom umple celor mici sufletele de bucurie cu cele mai frumoase activități și jocuri, iar noi, adulții, ne vom putea retrăi copilăria alături de ei.

Ateliere de creație, tiroliană,escape room, lansări de baloane, spectacole de teatru, concerte, dans, spectacole de magie, cabaret, mimi , teatru de păpuși, proiecții de film, labirint, jocuri, concursuri, perete de escaladă, demonstrații, competitii sportive, concursuri de desen cu cretă, concursuri cu biciclete și multe alte activități surpriză vă vor încânta, iar totul va prinde culoare alături de mascote, personaje de poveste şi oameni pe picioroange!

Pentru că noi, adulții, avem intodeauna de învățat de la copii și cele mai importante lecții pe care le primim de la ei sunt să ne bucurăm fără motiv, să găsim totul în nimic și să cerem cu insistență ceea ce ne dorim, ne-am propus să sărbătorim ziua copilului în cel mai fastuos mod și să organizăm în Cluj cel mai mare festival dedicat întregii familii.

Mai multe detalii despre festival găsiţi pe site-ul www.lollyboom.ro.

Vă așteptăm cu mic, cu mare, să intrați în lumea fantastică LollyBoom timp de 3 zile, în perioada 30 mai – 1 iunie în Parcul Central din Cluj- Napoca!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj