Ferma de pui, amendata de Politia Locala Floresti. Vezi ce spune patronul fermei

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gainiPolitia locala a comunei Floresti a amendat astazi compania SC Brav Invest SRL cu 20.000 de lei. Patronul fermei de pui, Nicolae Cobarzan spune ca va contesta amenda.
Mai exaxct, conform comunicatului de presa transmis de Primaria Floresti, ferma de pui a fost amendata pentru ca nu are avizul de mediu in vigoare.

” Societatea efectua activitate de productie pentru crestere intensiva a pasarilor fara indeplinirea conditiilor stabilite de lege, respectiv fara a detine autorizatie integrata de mediu valabila pentru desfasurarea activitatii”, se arata in comunicatul transmis.

Acestia mai spun ca autorizatia de mediu revizuita ultima data in 30.05.2011 a fost valabila pana in 20.06.2016 si ca desi au dat termen de 15 zile pentru intrare in legalitate, acest lucru nu s-a intamplat si prin urmare au dat amenda maxima companiei, 20.000 lei.

Patronul fermei spune ca acest lucru s-a intamplat pentru ca cei de la Agentia de Mediu nu au eliberat inca autorizatia desi erau depuse toate documentele deja de 30 de zile.

„Noi am depus documentele deja de 30 de zile nu stim din ce motive cei de la mediu nu ne-au eliberat inca documentul dar pentru ca avem aceasta serie de pui ne-au dat acordul sa functionam pana incheiem cu seria asta de pui. Dupa aceea asteptam sa primim si autorizatia. Amenda o vom contesta in instanta. Nu putem sa ne luam puii si sa plecam. Controalele ce s-au facut zilele trecute sunt in regula, urmeaza si consultarea asteptam sa fie stabilita, urmam toate procedurile legale nu au motive sa nu ne dea autorizatia, nu suntem de vina ca au construit blocuri langa ferma”, a declarat patronul fermei pentru Cluj24h.ro.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj