FEMEIE DISPĂRUTĂ. AŢI VĂZUT-O?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

disparutaO femeie de 77 de ani, din Turda, judeţul Cluj, a plecat de la un imobil din localitatea Beliș din data de 8 martie a.c. şi nu a mai revenit. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că GHIGA ANICA, de 77 de ani, din Turda a plecat voluntar de la un imobil din localitatea Beliș, din data de 8 martie a.c. şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălţime 1,65, greutate 65 kg, constituţia mai solidă, faţa ovală, ochii albaștri, ten deschis, părul cărunt tuns scurt.

Semne particulare:

pe coapsa piciorului drept are o cicatrice de circa 5-6 cm ce provine de la o intervenție chirurgicală anterioară. Suferă de boala Alzheimer.

Alte indicii: în momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare avea papuci de casă din cauciuc de culoare albastră, iar în ambele urechi avea cercei din aur în formă de semilună.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj