Federatia Share si-a dat mana cu politicul, oficial.

protocol share 1Federatia Share si-a dat astazi, mana cu politicul. Reprezentanti ai partidelor politice din Cluj au fost prezenti la evenimetul in cadrul caruia a fost semnat protocolul dintre federatie si organizatiile politice.

Mai exact la eveniment au fost prezenti Vlad Pop, presedintele federatiei Share, Adrian Marius Fediuc din parte Partidului Conservator, Oros Adrian si Alexandru Coroian din partea Pnartidului Nationa Liberal, Matis Jeno din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Aurelia Cristea din partea Partidului Social Democrat si Mate Andras din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor a Romania.

Fiecare dintre acestia au adresat cateva cuvinte dupa care a avut loc semnarea protocolului in care sunt prevazute toate detaliile.

coroian si oros share protocol mate andras

Desi au recunoscut ca aceasta colaborarecu partidele politice exista de la inceputul anului, aceasta a fost oficializata astazi si cel mai probabil s-a dat uitarii toate criticile cu privire la transparenta pe care o ofera federatia si care de altfel a fost aspru critiata incepand de la consilierii locali si pana la parlamentari.

„Putea fi si mai bun protocolul daca se intampla de la inceput, eu va asigur ca veti avea tot sprijinul incepand de la nivel local si local si inclusiv din partea parlamentarilor”, le-a spus Alexandru Coroian.

La randul sau, Oros Adrian a adresat cateva cuvinte si desi nimeni nu l-a mai vazut pe la Cluj de cand este parlamentar, acesta se dclara incantat si foarte implicat in viata si rezolvarea problemelor studentilor. „Eu in timpul cand nu sunt parlamentar lucrez cu probleme pentru studenti si va felicit pentru initiativa si va asiguram ca la Cluj indiferent de latura politica, toate partidele si-au dat mana”.

„Intotdeauna este loc de mai bine si atunci cand e multa munca este frustrant sa fii si criticat eu va felicit pentru efortul mare pe care il faceti si am avut 30 de intalniri anul trecut cu reprezentantii vostri pentru a gasi solutii la diverse proiecte. M-as fi bucurat si eu sa semnam acest protocol mai devreme pentru ca sa aiba o consistenta mai mare. A mai ramas putin si aveti nevoie de sprijin si trebuie sa fiti si voi deschisi si poate fi un bun exercitiu pentru viitoare alte proiecte care sa concentreze energia voastra inspre prosperitatea orasului, a spus la randul sau deputatul Aurelia Cristea.

„Asa cum pana acum UDMR a sustinut va sustine in continuare. UDMR a alocat o suma importanta pentru aceasta actiune. Foarte multe unde sunt tineri maghiari colaboreaza foarte bine, iar in viitor daca reusim sa avem o comunicare mai corecta sau transanta, munca mea din Bucuresti nu imi permite sa fiu mai des la Cluj. Cand am inceput actiunea mea de deputat am vazut perceptia din Bucuresti si a noastra” a spus Mate Andras.

Evenimentul a continuat cu semnarea protocolului de catre toti politicienii prezenti si reprezentantii federatiei.

protocol share aurelia cristea share

 

coroian share protocol oros

 

protocol pg 1 protocol share 2

protocol share 3 protocol share 4

protocol share 5

Articole Noi