Exproprierile din Gilău sunt legale. Lucrările la Autostrada Transilvania continuă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

lucrari buna ziua 3Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a avut în cursul zilei de astăzi, 6 august 2014, o întâlnire de lucru cu directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan, pe tema lucrărilor de la autostrada Transilvania pe tronsonul Gilău – Nădăşel.

Deoarece zilele trecute au fost o serie de sesizări ale cetăţenilor din zona Gilău care sunt nemulţumiţi de preţul primit pentru terenul pe care urmează să fie construită autostrada, prefectul Vuşcan a vrut să verifice dacă exproprierile au respectat toate procedurile legale, inclusiv cele legate de preţul mediu din grilele notariale pentru teren arabil şi fâneţe. Astfel, prefectul a primit asigurări că Legea exproprierilor în interes public a fost respectată şi toate terenurile care sunt pe coridorul lucrării au fost evaluate în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Totodată, reprezentanţii CNADR au informat Instituţia Prefectului că, în măsura în care se va putea, constructorii vor proteja culturile până în momentul în care se vor recolta.

În aceeaşi întâlnire prefectul a precizat că va acorda sprijinul său pentru demersurile pe care DRDP Cluj le va face înspre Ministerul Transporturilor pentru obţinerea resurselor financiare pentru demararea lucrărilor la Varianta de ocolire a municipiului Turda – legătura între Autostrada Transilvania şi DN 1 (Mărtineşti, Cluj).

 Foto: arhiva Cluj24h.ro

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj