Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

LEGOExpoziția Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO. O expoziție plină de culoare te aşteaptă, weekendul acesta, la Iulius Mall Cluj.

Vizitatorii sunt invitaţi să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din milioane de piese LEGO, la Expoziția Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO.

Aceasta poate fi vizitată în perioada 16 – 18 aprilie, între orele 09.00 – 18.00, iar pentru siguranța tuturor, menținem ridicat nivelul măsurilor de prevenție. Accesul este gratuit!

Clujenii de toate vârstele vor putea „călători”, în perioada 16 – 18 aprilie 2021,  în lumea orașelor în miniatură, unde imaginația și creativitatea sunt exprimate prin intermediul pieselor LEGO.

Expoziție Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO

Are loc în zona intrării principale din Iulius Mall, iar vizitatorii pot admira machete cu elemente ce recreează orașe, clădiri impresionante, trenulețe, nave spațiale din flotele Star Wars și multe altele.

Aceste construcții complexe și originale sunt realizate de membrii Asociației Brickenburg, iar rețeta prin care piesele de joc s-au transformat în mici opere de artă este reprezentată de pasiune, răbdare și disciplină.

Așa că, vino la Iulius Mall Cluj să te bucuri alături de cei dragi de momente pline de culoare pe tărâmul fermecat al construcțiilor din LEGO și pleacă acasă cu telefonul plin de amintiri!

Iar dacă după „city break-ul” în Brickenburg te simți inspirat și vrei să încerci și tu această artă a LEGO-urilor sau ai prin preajma ta un mic constructor, vizitează și magazinele Noriel și Dinoland, unde găsești seturi LEGO, ce îți vor oferi posibilități infinite pentru a-ți construi propria lume fantastică!

În cadrul expoziției, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj