EXPOZIŢIE DE II TRADIŢIONALE ROMÂNEŞTI, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Iulius Mall ClujPentru a marca Ziua Femeii, Iulius Mall Cluj a pregătit un eveniment dedicat frumuseţii româneşti autentice: expoziţia „Flori de IE”.  Clienţii vor afla povestea „bluziţei cu altiţă”, care a cucerit podiumurile internaţionale de modă, dar şi mari personalităţi ale lumii.

Sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 martie 2015, clujenii şi nu numai vor putea admira şi achiziţiona ii tradiţionale româneşti, în cadrul unei expoziţii care se va desfăşura la etajul Iulius Mall Cluj. Colecţia „Flori de IE” cuprinde peste 50 de ii realizate și cusute manual, cu broderii deosebite, care au fost create acum câteva zeci de ani. Printre exponate se remarcă şi ii care au împlinit mai bine de un veac de existenţă. Piesele din colecția „Flori de IE” sunt exemplare unicat și au fost selectate din toate regiunile ţării de Cristina Chiriac, Ambasador al antreprenoriatului feminin, titlu acordat de Comisia Europeană, și Președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor. Toate iile au fostcertificate de către un expert etnograf, pentru stabilirea perioadelor și zonelor de proveniență ale acestora.

Demersul Cristinei Chiriac are la bază dorința de a promova valorile românești și frumusețea acestor obiecte ale portului, care reprezintă arta populară autohtonă. Cele mai frumoase piese vestimentare autentice vor încânta privirea vizitatorilor, iar cei care doresc să le ofere doamnelor şi domnişoarelor un cadou cu mândrie naţională vor avea de ales dintre modelele în culori primăvăratice, care se adaptează oricărei garderobe. Cu o istorie bogată, ia continuă să se reinventeze, regăsindu-se în colecţiile designerilor renumiţi şi devenind apreciată de numeroase celebrităţi.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj