Expoziţia “Rădăcini” – imagini vechi și noi din viața satului clujean – la Baia Mare

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

afis-RADACINI-BaiaMare-webCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, în parteneriat cu CJCPCT Maramureș vă invită, luni, 15 septembrie, ora 15.00 la vernisajul expoziției RĂDĂCINI – imagini vechi și noi din viața satului clujean la Baia Mare.

Expoziţia de fotografie etnografică va fi găzduită de Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare în perioada 15-27 septembrie 2014.

RĂDĂCINI – imagini vechi și noi din viața satului clujean este o expoziţie care prezintă fotografii realizate de specialiștii CJCPCT Cluj în activitățile de cercetare, împreună cu fotografii vechi, din “albumul bunicii” al cărei prim vernisaj a avut loc la Cluj-Napoca în data de 11 august 2014. Prin intermediul celor 60 de imagini expuse, dorim să arătăm publicului urban o parte din patrimoniul cultural tradiţional din zona noastră, o regiune multiculturală. Farmecul spaţiului rural al Transilvaniei este dat de diferenţele și interferențele culturale observate deopotrivă în arhitectură, în port şi în celebrările rituale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj