EXPOZIȚIA ALBRECHT DÜRER: OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU ȘCOALA ALTFEL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

muzeul etnograficÎn cadrul săptămânii ȘCOALA ALTFEL (6-10 aprilie 2015), grupurile de elevi care vor vizita expoziția „ALBRECHT DÜRER – MAESTRUL GRAVURII RENASCENTISTE” vor beneficia de o reducere a costului biletului de intrare de la 10 lei la 2 lei/elev.

Expoziția este deschisă la Muzeul Etnografic al Transilvaniei în perioada 26 martie – 7 iunie 2015.

În cadrul acestei expoziţii sunt prezentate 111 stampe ale lui ALBRECHT DÜRER, imprimate de Amand Durand după plăcile originale în cupru realizate de artistul german.

Expoziția permanentă a muzeului din cadrul Palatului „Reduta” (str. Memorandumului nr. 21) și expoziția în aer liber din cadrul Parcului Etnografic Național „Romulus Vuia” (str. Tăietura Turcului f.n.) vor putea fi vizitate la prețul de 3 lei/elev, după următorul program: 9- 17 (Palatul „Reduta”) și 9-16 (ultima intrare ora 15) (Parcul Etnografic).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj