Eşti pregătit să cucereşti întreaga lume? Vino la Târgul De Vacanţe!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Targ de vacanteÎn perioada 12-14 februarie la Sala Polivalentă va avea loc cel mai mare târg de turism al Transilvaniei! Cu cele mai MARI REDUCERI! Eşti aşteptat cu sute de destinaţii turistice, oferte speciale, early booking, cea mai mare zonă de entertainement şi o mulţime de surprize.

Nu mai asculta cd-uri cu valuri, renunţă la wall-paper-ul cu oaze, pune deoparte cămaşa cu palmieri şi pregăteşte-te să trăieşti toate aceste experienţe! Fiindcă intre 12-14 februarie, Târgul de Vacante îţi pune lumea la picioare!

Dacă eşti dornic de o experienţă cu adevărat universală, vino la Târgul de Vacante, cel mai generos târg de turism in materie de preturi bune.

Fă-ţi loc în agendă fiindcă Târgul de Vacanţe devine o destinaţie în sine!

Intrare libera.
Orar: 10:00-19:00

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj