No menu items!

ERASMUS+ USAMV INTERNATIONAL DINNER – multiculturalitate, gastronomie, interacţiune şi inspiraţie

Retro L’amour

Aduce în BTarena o adevărată sărbătoare a muzicii din anii ’80 și ’90, în zilele de 5 și 6 decembrie. Festivalul va reuni unele dintre cele mai iubite nume ale muzicii retro.

concert dr alban, cluj24h.ro, știri din cluj, retro lamour, bt arena, paula seling, bilete retro lamour, cluj24h
mancare
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Biroul ERASMUS+ din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează joi, 17 martie 2016, ora 18.00, o seară specială dedicată interacţiunii şi experimentării în domeniul gastronomiei internaţionale şi al schimbului multicultural. Acest eveniment va avea loc la Club Agronomia, Calea Moţilor 78-80, şi va fi dedicat, în principal, studenţilor Erasmus+ din cadrul USAMV Cluj-Napoca, dar şi altor persoane interesate de noutatea şi diversitatea adusă prin participarea studenţilor străini la programul Erasmus+ din universitatea noastră.

Anul acesta, pe lângă studenţii Erasmus+ Incoming, programul de Masterat European ERASMUS MUNDUS FOOD IDENTITY aduce la USAMV Cluj-Napoca 32 de studenţi din toate părţile lumii, într-un program ce are ca scop creşterea calităţii învăţământului superior prin programe de burse de studiu şi cooperarea academică între ţările Uniunii Europene şi restul lumii; acţiunile vizate sunt acelea ale înţelegerii şi îmbunătăţirii procesului de marketing al produsului alimentar local, tradiţional și regional.

Astfel, pe lângă studenţii “obişnuiţi” ai programului din Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Polonia etc., la acest eveniment vor participa, cu mostre de degustat specifice şi prezentări originale, şi ţări precum: SUA, Mexic, Columbia, Costa Rica, Africa de Sud, Ghana, Honduras, Ucraina, Siria, Bangladesh, Taiwan etc. Diversitatea, dar şi inspiraţia, nu vor lipsi, categoric! Ca reprezentanţi ai României, voluntarii Erasmus+ vor pregăti mâncăruri tradiţionale româneşti, precum sarmale, mămăliguţă, platouri rustice, cozonac, plăcinte tradiționale, zacuscă şi altele.

Studenţii Erasmus+ participanţi, membrii biroului şi echipa de voluntari vor încerca să creeze o atmosferă internaţională unică, cu prezentări şi degustări inedite, dar şi cu multă deschidere spre interacţiune şi divertisment.

Articole Noi