Emil Boc menţionat în referatul DNA de arestare al Elenei Udrea. Ce spune Primarul?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
emil boc si udrea
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Numele primarului, Emil Boc este menţionat în referatul de arestare al Elenei Udrea, întocmit de DNA în cazul Microsoft. Primarul a declarat astăzi că nu a exercitat presiuni pentru semnarea acelui contract. 

De altfel, este cunoscut faptul că Gabriel Sandu a declarat la momentul reţinerii sale că a oferit mită fostului premier, însă conform referatului DNA, Gabriel Sandu a beneficiat de sprijinul Elenei Udrea, dar şi al actualului edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc în ce privea achiziţionarea licenţelor Microsoft.

Astăzi, primarul Emil Boc a făcut o declaraţie referitoare la acest caz, însă fără să ştie de ce numele său este menţionat în referatul întocmit de procurori.

Edilul Municipiului Cluj-Napoca a spus că în 2009, atunci când a fost încheiat acordul cadrul pentru licenţele Microsoft, se afla la guvernare, împreună cu PSD. Emil Boc a mai spus că el nu a exercitat niciun fel de presiune asupra nimănui pentru a se încheia acel contract şi că în spatele hotărârii de guvern se află şi semnături „de la miniştri PSD sau PDL, care erau competenţi în materie şi ca atare contractul s-a derulat conform prerogativelor legale stabilite de specialişti”.

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj