Emil Boc ameninţat de Predoiu cu excluderea din PDL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Emil Boc 3Un al membru important al PDL, prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu se arată deranjat de susţinerea lui Emil Boc faţă de Elena Udrea. Acesta şi-a postat pe paginade facebook un mesaj ameninţător la adresa primarului Municipiului Cluj- Napoca. 

Cătălin Predoiu l-a invitat pe Emil Boc să participe viner, la BPN reunit ACL ce va avea loc la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. 

„Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, şi-a postat Cătălin Predoiu pe site-ul de socializare. 

Emil Boc a semnat la începutul acestei săptămâni pe lista desusţinători a Elenei Udrea în cadrul unei conferinţe de presă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj