Elevii de liceu au „călcat pe urmele lui Eliade” astăzi, în cadrul unui eveniment al Centrului pentru Studii Indiene

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Mai mulţi elevi de la liceul Teoretic Nicolae Bălcescu au participat la un eveniment organizat astăzi, de Centrul pentru Studii Indiene la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”.  Cei prezenţi au parcurs drumul lui Mircea Eliade în India şi au fost încântaţi să afle cât mai multe detalii despre Eliade, despre India, astfel că au plecat un bagaj imens de informaţie.

Evenimentul a debutat cu o scurtă prezentare a Mihaelei Gligor, directorul Centrului pentru Studii Europene, care l-ea povestit pe scurt despre pasiunea ei şi despre cu a ales la rândul ei să parcurgă paşii lui Mircea Eliade.

india 5 india 6 india 4

Toţi cei prezenţi au urmărit apoi o prezentare power point din care au avut foarte multe de învăţat, dar mai ales care i-a făcut curioşi să afle şi mai multe.

Aşa că, după prezentare, întrebările au început să curgă încât Mihaela Gligor a apucat să le povestească mai multe despre experienţa sa în India.

 

india 3 india 2

india 1 india

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj