Egal în derby-ul fotbalului feminin

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

asa-olimpia 2-2În prima etapă din returul Superligii, Olimpia UT Cluj s-a prezentat la Târgu Mureș pentru a disputa eternul derby cu vicecampioana, ASA Târgu Mureș.

Cu un parcurs aproape impecabil în tur, cu 7 victorii din tot atâtea meciuri jucate, 52 de goluri marcate și doar un gol primit, clujencele au început returul cu un egal.

Astfel, partida disputată duminică, 15 noiembrie pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive Transil, dintre cele mai puternice echipe din fotbalul feminin românesc, Olimpia și ASA, s-a încheiat nedecis cu scorul de 2-2.

Într-un meci dominat de la cap la coadă de campioana en-titre, ASA a marcat doar o dată și a mai avut 2 atacuri promițătoare la poarta clujencelor. Golul prin care Târgu Mureș a egalat a fost de fapt un autogol al fundașului lateral al Olimpiei, Adina Giurgiu.

Pentru jucătoarele Olimpiei se pare ca mingea nu a vrut sa intre în poartă în această partidă. Acestea au avut nevoie de nu mai puțin de 9 ocazii dintre care 7 situații de 1 contra 1 cu portarul, pentru a marca două goluri.

Pentru Olimpia au jucat: Ganea – Corduneanu, Olar, Havriștiuc (Meluță 46′), Giurgiu (Voicu 46′) – Bortan (cpt), Tărășilă (Carp 82′), Vătafu – Bâtea, Lunca, Ciolacu.

Pentru ASA Târgu Mureș au jucat: Părăluță – Roca, Goder, Jahn, Gorea – Sarosi (Szeles)(Tamas), Boroș A., Kopacsi (Mate) – Sandu, Boroș M, Meleacă (Deneș)

Au marcat: Lunca (Olimpia, 3′), Giurgiu (Olimpia, autogol 15′), Roca (ASA 35′), Voicu (Olimpia, 48′).

În partida din Liga I, Seria a II-a, Olimpia II s-a impus fără probleme la Ineu cu scorul de 6 la 0.

Pentru Olimpia 2 au jucat: Dârle (74′ Salamon) – Lipotean (Chiș 70′), Desmerean, Moraru, David – Borodi, Grecu, Mateș (Bularcă 82′) – Negrea O. (Rusu 82′), Popa, Negrea F. (Zăhan 37′).

Au marcat: Mateș (23′), Popa (37′), Negrea O. (49′), Grecu (62′, 76′), Rusu (83′).

În următoarea etapă, Olimpia 1 va primi vizita echipei ACS Heniu Prundu Bârgăului, vineri, 20 noiembrie de la ora 14:00, iar Olimpia 2 va juca duminică, 22 noiembrie în compania echipei Nuova Mama Mia Becichirecu Mic, de la ora 11:00. Ambele partide se vor disputa la Baza Sportivă Ardealul (Someșeni).

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj