EDIŢIA DE TOAMNĂ A BAG EXPO, DE ASTĂZI, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
foto: Radu Fizesan | www.radufizesan.ro
foto: Radu Fizesan | www.radufizesan.ro

Noul sezon este un bun prilej pentru a completa garderoba cu accesorii în tendinţe. De astăzi, la Iulius Mall Cluj începe o nouă ediţie Bag Expo, târgul preferat de doamne şi domnişoare. Organizatorii au pregătit şi o surpriză fashion, la târg fiind prezentată o geantă uriaşă, învelită în foiţe de aur.

Pentru că a început noul sezon, Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea pasionatelor de modă cu untârg pentru orice preferinţe în materie de accesorii. De miercuri până duminică, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2015, la parterul Iulius Mall se va desfăşura îndrăgitul târg Bag Expo. Vedeta ediţiei va fi o geantă de mari dimensiuni, îmbrăcată în aur şi decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an. De asemenea, cele care îşi doresc să îşi accesorizeze ţinutele cu modele „must have” ale acestui sezon vor putea alege piese din colecţia de toamnă.

Bag Expo reuneşte peste 6.000 de articole, în culori vesele sau clasice, cu felurite forme şiadaptate oricărui stil. Cei care sunt în căutarea accesoriilor perfecte vor putea alege plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri pentru această toamnă. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj