Ediţia a VII-a a Festivalului „PENTRU CĂ E PRIMĂVARĂ!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pentru ca e primavara 2015Consiliul Judeţean Cluj şi Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca vă invită să participaţi, în perioada 12-13 martie 2015, în spaţiul sălii „Şantier” al instituţiei de cultură, la Festivalul Şcolii de Arte Cluj – „Pentru că e primăvară!”, ediţia a VII-a, eveniment care va cuprinde două spectacole de muzică vocal – instrumentală, dans, teatru şi joc popular. 

Pe parcursul celor două zile  ale  festivalului,  publicul spectator va avea ocazia urmăririi celor mai talentaţi cursanţi ai secţiilor Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”Cluj  din Cluj-Napoca,  Turda,  Gherla,  Dej,  Aiton, Izvoru Crişului şi Frata,  care-şi  vor prezenta în program atât momente solistice individuale, cât şi de grup. De asemenea, vor participa şi ansamblurile artistice ale Şcolii de Arte Cluj:

 Taraful „Vatră de dor“

 „Horitorii de la Gherla“

 Fanfara Dej

 Corala Dej

 Formaţiile de muzică uşoară „Napoca“, „Clussium” şi „Recovered”

 „Spa Jazz Band“

 Corala „Canticorum“ Cluj-Napoca

 Ansamblul folcloric „Popular“

 Orchestra „Popular“

 Trupa de teatru „Pavlov 25“

 Trupa de dans modern „Rhythm Nation“

 Ansamblul instrumental Frata

Festivalul va fi deschis prin prezentarea, în holul principal de intrare în Şcoala de Arte Cluj, a unei expoziţii de primăvară, numită „Flori şi pictură”, expoziţie realizată de către secţiile de pictură şi decoraţiuni interioare ale Şcolii de Arte Cluj.

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj