5 echipamente de sport pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță.

Echipamente sport în vacanță pentru fiecare membru al familiei. Este important ca niciunul să nu renunțe la activitățile preferate, dar să fie pregătit și de cele mult așteptate.

Este perioada vacanțelor și, vă pregătiți temeinic pentru ca din bagajul vostru să nu lipsească nimic.

Dacă în viața de zi cu zi ai obiceiuri legate de sport, fie că faci yoga sau jogging le vei urma și în vacanță.

Decathlon.ro a lansat campania „PREȚURI MAI MICI, CALITATE NESCHIMBATĂ!” și îți recomandă peste 100 de produse low price.

Poți lua cu tine echipamente sport în vacanță, ba chiar va fi plăcut să îți urmezi programul la mare, în camping, etc.

5 echipamente sport în vacanță, produse low price pe care le poți lua cu tine

Este cunoscut faptul bagajele pentru vacanță sunt super încărcate. În funcție de priorități vei lua cu tine ceea ce este important.

Dacă activitatea fizică este printre acestea, iată câteva idei de produse low cost pe care le poți lua fără să-ți ocupe prea mult loc în bagaj.

Echipamente sport în vacanță la mare

Îți va plăcea să faci sport la malul mării. Va fi o experiență aparte mai ales dacă îți place să faci jogging.

Iei cu tine în bagaj o pereche de încălțăminte pentru alergare. Nisipul atenuează impactul cu solul iar plăcerea cea mai mare va fi să te răcorești în mare, la final.

Dacă pasiunea ta este să faci pilates sau yoga, vei beneficia de o adevărată sesiune de aerosoli.

La mare nu-ți va lipsi prosopul de microfibră, dar ia cu tine și o pereche de colanți slim și urmează-ți programul de exerciții dimineața, devreme.

Dacă mergeți în vacanță cu copiii, cu siguranță, sandalele de plajă, aripioarele pentru înot și prosoape din microfibră nu vor lipsi.

Produse low cost pentru vacanță în camping

Pentru cei cărora le place mai mult la munte sau în camping într-o zonă unde pot pescui principalele echipamente sunt: cortul de camping și undița.

Cu toate acestea, dacă acasă ai un program de activitate fizică poți urma programul de alergare sau de pilates și în vacanță.

Cei mici vor avea nevoie de încălțăminte aquashoes dacă vor intra în lac sau în râu, după caz. Nu vor lipsi aripioarele de înot și prosoapele.

Dacă este posibil, bucurați-vă de o drumeție și explorați zona în care vă aflați. Luați cu voi și încălțăminte pentru drumeție.

În campania „PREȚURI MAI MICI, CALITATE NESCHIMBATĂ!” găsești peste 100 de produse low price.

Citește mai multe articole din „Sănătate/Stil de viață”.

Articole Noi