Echipa Day 15 vă invită La Piața mobilă – un alt fel de piață volantă, mâine în Parcul Engels

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

piata mobilaMâine, miercuri, 16 septembrie, în Piața Ion Agârbiceanu (Parcul Engels) | 9:00 a.m. – 9:00 p.m, clujenii sunt invitaţi la Piaţa Mobilă, o altfel de piaţă volantă. 

Day 15 este proiectul Capitalei Europene a Tineretului 2015 care încă de la începutul anului a încercat, pas cu pas, prin idei simple, creative, să aibă un impact în comunitatea locală, să schimbe puțin câte puțin perspectiva asupra orașului în care locuim. În anotimpul recoltei, echipa Cluj 2015 vă invită miercuri, 16 septembrie, la Piața mobilă Day 15, de la 9:00, în Parcul Engels.

piata mobila 1Pentru luna septembrie, echipa Day 15 și-a propus un exercițiu de tipul „cum ar fi dacă… ?”, în acord cu anotimpul toamnei, lunile recoltei și perioada în care lumea se pregătește de iarnă. Vrem să aflăm ce se întâmplă dacă o piață volantă altfel se deschide într-o nouă zonă din cartiere. Un exercițiu de reactivare urbană. La Piața mobilă #Day15 nu vei avea ocazia doar să cumperi legume, fructe, produse de la peste 30 de producători autohtoni, ci vei experimenta un fel de piață… „sociabilă”.

Pregătim jocuri pentru toate vârstele, activități pentru copii, mâncare gătită pe loc din produsele vândute La Piața mobilă și muzică în aer liber. O zi petrecută alături de vecini, de familie sau de colegi, deschisă de la 9 dimineața până seara.

piata mobila program09:00 – 21:00
piață volantă și picnic

09:00 – 21:00
jocuri pentru toate vârstele: table, șah și altele

17:00 – 19:00
activități pentru copii:

  • lecții de grădinărit,
  • experimente cu apă, sol și plante,
  • artă realizată cu ajutorul naturii

18:00
servirea meniului preparat pe loc din alimentele de la piață (gulyas)

19:00 – 21:00
program muzical cu:

  • Magda Puskas și Rareș Suciu
  • Adriana Andreica-Grecu
  • Oana Dragomir

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj