Dublă pentru istorie! AHC Potaissa Turda, în semifinalele Challenge Cup!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

AHC Potaissa TurdaAHC Potaissa Turda s-a calificat, duminică, în semifinalele Challenge Cup, după ce a trecut în dublă manşă de formaţia HB Dudelange, din Luxemburg. Ambele partide, jucate în Sala Sporturilor „Gheorghe Bariţiu” din Turda au fost câştigate de echipa românească cu 32-29 (sâmbătă), respectiv 36-35 (duminică). Într-o atmosferă electrizantă, Potaissa a reuşit o calificare istorică pentru echipă şi extrem de importantă pentru România, fiind singura reprezentantă din Liga Zimbrilor în competiţiile continentale.

„Ne-am aşteptat să fie o dublă mai uşoară cu cei din Luxemburg, dar ei şi-au jucat până la capăt şansa, au crezut în calificare. Totuşi, valoarea şi experienţa jucătorilor noştri şi-a spus cuvântul. Meciurile au fost echilibrate şi din cauză că suntem puţin obosiţi, am terminat campionatul acolo sus, pe locul 2. Concentrarea noastră este maximă pentru primul meci din play-off, care va fi miercuri la ora 18.00”, a spus Horaţiu Gal, antrenorul Potaissei Turda.

În semifinalele Challenge Cup, AHC Potaissa Turda se va duela cu Valur Reiykjavik, din Islanda. Insularii au trecut în „sferturi” de Sloga Pozega, din Serbia. Prima manșă va avea loc în Islanda pe 22 sau 23 aprilie, în timp ce returul va fi programat la Turda în 29 sau 30 aprilie.

AHC Potaissa Turda 1„E o semifinală meritată! Următorul adversar, Valur Reiykjavik e o echipă foarte bună din Islanda, o ţară unde handbalul este foarte dezvoltat. Vor fi două meciuri grele, împotriva unei echipe care nu a pierdut în această competiţie”, a spus şi preşedintele Potaissei, Flaviu Sâsâeac.

Caseta tehnică a meciului doi: HB Dudelange – Potaissa Turda 35-36 (14-18)

HB Dudelange: Wirtz (7 goluri), Szyczkow (7 goluri), Ilic (6 goluri), Y. Hippert (3 goluri), Anic (3 goluri), Gulbicki (2 goluri), Mauruschat (2 goluri), Beissac (2 goluri), F. Hippert (1 gol), Jovicic (1 gol), Bosoni (1 gol) Potaissa Turda: Pavel (8 goluri), Cîntec (8 goluri), Thalmaier (6 goluri), Adomnicăi (5 goluri), Laslo (3 goluri), Huta (3 goluri), Savic (1 gol), Zacaciurin (1 gol), Rotaru (1 gol)

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj