Drumurile de acces din incinta Clujana, modernizate.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Clujana CJ ClujLucrări de întreținere finalizate pe principalele drumuri de acces situate în incinta Clujana.

Consiliul Județean Cluj anunță faptul că, recent, au fost executate și finalizate lucrări de întreținere pe principalele drumuri de acces situate pe raza incintei Clujana. Acestea au constat în plombări cu mixtură asfaltică, fiind vizate drumurile intabulate și administrate de forul administrativ județean.

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe: „Vom continua să sprijinim fabrica Clujana și să modernizăm zonele adiacente platformei pe care își desfășoară activitatea. Astfel, noi investitori vor fi atrași de potențialul acestei platforme industriale.”

clujana CJ Cluj 1De asemenea, intervențiile vor continua și pe drumurile de acces aflate în plin proces de intabulare de către Consiliul Județean Cluj.
Lucrările vizează drumuri cu o lungime însumată de aproximativ 2,5 kilometri.

Menționăm faptul că, pe raza incintei Clujana, mai multe drumuri de acces se află în proprietatea și, deci, în administrarea anumitor firme care își desfășoară activitatea în această zonă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj