Drumul județean 170B – Topa Mică – Așchileu Mic va fi reabilitat și modernizat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Drumul județean 170B va fi reabilitat și modernizat. S-a făcut un nou pas pentru drumul de legătură din nordul Zonei Metropolitane Cluj-Napoca.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de reabilitare și modernizare.

Mai exact, este vorba despre drumul județean 170B Topa Mică – Așchileu Mic, în lungime de 8 km.

Pentru acest proiect se dorește accesarea de fonduri europene.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean:

„În paralel, continuăm procedura de achiziție a serviciilor de proiectare aferente acestei mini-centuri a municipiului Cluj-Napoca.

În maxim două săptămâni vom anunța câștigătorul contractului, care va avea la dispoziție cca. patru luni pentru realizarea întregii documentații tehnice.

Ulterior, având în vedere caracterul strategic al acestei rute, ne dorim ca pentru execuția propriu-zisă să reușim accesarea de fonduri europene.

Concret, prin POR 2021-2027”.

DJ 170B Topa Mică – Așchileu Mic face legătura între recent modernizatul DJ 109 – Drumul Bistriței și drumul național 1F.

Prin reabilitarea DJ 170B, Consiliul Județean Cluj urmărește să îmbunătățească infrastructura rutieră din partea de nord a Zonei Metropolitane Cluj-Napoca.

Totul, prin descărcarea traficului greu și de tranzit de pe teritoriul municipiului reședință de județ.

De asemenea, investiția va spori conectivitatea Clujului cu județele limitrofe din partea de nord și nord-vest, prin intermediul DN 1C.

Drumul județean 170B a fost cuprins în programe de întreținere.

Vă reamintim că acest drum județean a fost inclus în programe de întreținere.

În 20 februarie 2020, a fost aprobat Programul de lucrări de modernizare și reabilitare și Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din județul Cluj pentru anul 2020.

În aceste liste se afla și DJ 170B Topa Mică – Așchileu Mic.

În mai 2021 Consiliul Județean Cluj a încheiat trei contracte de execuție a lucrărilor.

Concret a lucrărilor cuprinse în Programul de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene pentru anul 2021.

Citește mai multe știri din „Administrație”.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj